Hírek magyarul Le Mans világából

Endurancing - Hosszútávú autóversenyzésről

Endurancing - Hosszútávú autóversenyzésről

WEC Shanghai – Verseny összefoglaló

2016. november 07. - Endurancing

Az #1-es Porsche nyerte meg a WEC 7. és egyben utolsó előtti futamát a 2016-os szezonban. Ezzel a győzelemmel Brendon Hartley, Mark Webber és Timo Bernhard bebiztosította a stuttgarti gyártónak a konstruktőri bajnoki címet. Sorozatban másodszor ünnepelhette a Porsche összes csapattagja a címet és szólhatott számukra az örök klasszikus, a We are the Champions.

Tovább

WEC Shanghai – Beharangozó

A rendkívül szórakoztató Fujiban zajlott versenyhétvége után fordul rá a FIA WEC mezőnye a célegyenesre és látogatja meg a shanghai versenypályát, az idei év utolsó előtti helyszínét. 31 autó fog a pályára gurulni és eddig csak annyi dőlt el a 2016-os szezonban, hogy a privát LMP1-es bajnok a Rebellion lett. A csata nyílt a többi kategóriákban, így egy nagyon izgalmas versenyhétvége elé nézünk.

Tovább

Az Audi hagyatéka

Valószínűleg már többen értesültek róla, hogy az Audi kilép az LMP1-es versenyzés világából az év végén és a Formula-E felé evez tovább. Ez a hír lesújtó, de egy remek alkalmat is ad, hogy visszatekintsünk az Audi Sport pályafutására a hosszútávú versenyzésben egészen 1999-től. Figyelem, hosszú cikk következik.

Tovább
süti beállítások módosítása